منتدى أطفالنا
ركن الاكلات المصرية 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي منتدى أطفالنا
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ركن الاكلات المصرية 829894
ادارة المنتدي ركن الاكلات المصرية 103798

منتدى أطفالنا
ركن الاكلات المصرية 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي منتدى أطفالنا
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ركن الاكلات المصرية 829894
ادارة المنتدي ركن الاكلات المصرية 103798

منتدى أطفالنا
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 تم بحمد الله افتتاح قسم للاستشارات الطبية تحت إشراف الدكتورة فاطمة الزهراء

 .. مطلوب مشرفين لبعض الاقسام فى المنتدى من لديه الأستعداد يراسل الإداره ..

 

 ركن الاكلات المصرية

اذهب الى الأسفل 
+8
أم منة الله
ليالي
مديرة المنتدى
لين سامي
ماما الحلوه
سمسمه
أم عمرو
مونى الصغيرة
12 مشترك
انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
كاتب الموضوعرسالة
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 10:13

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


أولا:: قسم الأرز





بداية أود أن أكتب لكم القاعدة الأساسية فى تسوية الأرز لإنى لن أكتب مقادير

و سأتركها لكل واحدة حسب رغبتها و إحتياجها و أى سؤال أو إستفسار أنا تحت أمركم



1- كمية الأرز حسب عدد أفراد الأسرة ( 1 كوب عادة يكفى 2 فرد ) ..





2: كمية الماء تغطى الأرز وتزيد عنه بحوالى 2 سم فوق سطح الأرز او عدد اكواب الرز يساوى عدد اكواب الماء

وتختلف الكميه هذه حسب نوع الأرز فالأرز الجديد يحتاج


الماء أقل من الأرز القديم و الذى تخلص من الرطوبه جيدا و ذلك حتى لا يتعجن أثناء

الطهى.



3- بعد وضع الماء تكون النار عالية حتى يغلى الماء ثم تهدأ على أقل شيء و يفضل وضع صفيحة (طبعا كلكم

عارفينها )

تحت الحلة و يترك الأرز على نار هادئة حتى يتم النضج ..


ارز مصرى ابيض


المقادير

2 كوب من الارز المصرى

2 ملعقه من الزبده او 3 ملاعق من زيت الذره او عباد الشمس

2 كوب ماء ساخن او بارد ما يفرق

مقدار من الملح حوالى 2 ملعقتين


الطـــــــــــــــــــريقه


1: نغسل الارز جيدا للتخلص من كميه النشاء المرتفعه الموجوده فيه ونضعه فى مصفاه جانبا


2: فى وعاء الطهى نضع مقدار الزبده او الزيت النباتى ثم نضيف عليه الارز المغسول سابقا

ونحرك الارز جيدا حتى تصبح حبات الارز متماسكه

3: نضيف كميه الماء ويفضل الحار ثم نضيف مقدار الملح ورشه الفلفل الاسود او الابيض

ونغطى جيدا على الارز حتى يتشرب الماء ثم نخفف عليه النار ونضعه على نار هادئه جدا حتى تمام النضج


عدل سابقا من قبل مونى الصغيرة في الخميس 6 أغسطس - 10:50 عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 10:21

الارز المصرى بالشعيريه



نحمر الشعيريه اولا فى الزبده او الزيت حتى يصبح لونها ذهبى ثم نضيف لها الارز المغسول ونكمل باقى الخطوات

السابقه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم عمرو
الإدارة
الإدارة
أم عمرو


عدد المساهمات : 4530
تاريخ التسجيل : 22/07/2009
الموقع الموقع : منتدى أطفالنا
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 10:52

موضوع جميل يامونى

كانت فين المواهب دى كلها من زمان

والله واتعلمنا الطبيخ وبقينا شطار

بس قوليلى انتى بتطبخى الارز كده كل يوم ولا دا بيبقي مره كتغيير بس

يلا ورينا جديدك منتظرينك فى طرق جديده

عايزين نجدد طرق اكلنا بقي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://atfaluna.ahlamontada.com
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 10:53

الأرز الواحدة و واحدة


1- يغسل و يجهيز الأرز كما سبق فى الأرز الأبيض ..

2- يقدح السمن أو الزيت حسب الرغبة و يضاف إليه حوالى 1/3 مقدار الأرز و يشوح فى السمن حتى يحمر لونه

و يصبح بنى فاتح ..

3- يضاف باقى الأرز و يقلب مع الأرز المحمر جيدا ثم يضاف الملح و الفلفل و يقلب ..

4- يضاف الماء و يترك ليغلى ثم تهدأ النار حتى يتم النضج ..

5- يرفع من فوق النار و يغرف فى طبق التقديم و يقدم بالهنا و الشفا ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 10:57

الأرز بالخلطة / أرز بالمكسرات( الحاج أرز كما تسميه أبله نظيرة )


1 ـ تجهزى الخلطة (مكسرات يفضل أن تكون محمصة / زبيب / كبد / قوانص / لحمة عصاج ) حسب الرغبة

والمتوفرعندك ..

2 ـ يسخن السمن ( يكون زائد عن المقدار الطبيعى حتى لا يحترق الارز ) ويوضع فيه الأرز ويحمر , يستمر فى

التقليب حتى يصبح لونه بنى فاتح ..

3 ـ يصفى السمن من الأرز ويضاف الخلطة والملح و الفلفل ويقلب الأرز جيدا ثم يسقى بالمرقة أو الماء و يترك

حتى ينضج بالطريقة العادية ..

4 ـ يغرف فى طبق التقديم ويجمل باللوز المحمص و بالهنا و الشفا ..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمسمه
عضو سوبر
عضو سوبر
سمسمه


عدد المساهمات : 665
تاريخ التسجيل : 26/07/2009
الموقع الموقع : منتدى أطفالنا
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 11:05

ايه الجمال دا يامونى

حلوه طريقة الأرز بالمكسرات دى

ان شاء الله اجربها وأقولك كانت عامله ازاى

مستنيه باقى الطرق يالا ياقمر فرجينا الشغل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 11:06

الارز الأبيض بالخلطه



المقادير

مقدار من الأرز مغسول ( 1 كوب ) / مرقة (حوالى 2 كوب) / ملعقة سمن أو ما يعادلهما زيت / ملح / فلفل

أسود ناعم/ للخلطة (كبد و قوانص مقطعة / مكسرات / زبيب ) يحتفظ بجزء منها للتجميل


ا الطريقة

· يقدح السمن و يضاف إليه الأرز و يقلب حتى يسمع له صوت .

· يتبل بالملح و الفلفل و تضاف إليه الخلطة و تقلب مع الأرز بخفة .

· يضاف المرق و يترك حتى يغلى ثم تهدأ الحرارة و يترك الأرز حتى ينضج .

· يغرف فى طبق التقديم و يجمل بباقى الخلطة .

· ممكن يوضع فى قالب كيك مفتوح من الوسط و يقلب و توصع باقى الخلطة فى الوسط و يقدم ....
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ماما الحلوه
مراقبه عامه
مراقبه عامه
ماما الحلوه


عدد المساهمات : 1134
تاريخ التسجيل : 22/07/2009
الموقع الموقع : البيت
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 11:09

ما شاء الله

موضوع جميل فعلا

الأرز بالخلطه والمكسرات انا بعمله ده برضو

وساعات بعمل بدل الارز لسان العصفور

بيكون جميل برضو

وعجبنى قوى طريقة الارز واحده وواحده

اكيد هاجربه انا بحب التغيير وبحب اجرب واجدد

بالتوفيق يامونى ..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 11:13

طاجن الأرز المعمر


المقادير

كوب من الأرز المنقى ومغسول / 2 كوب لبن / 2 ملعقة سمن / ملح / فلفل / ملعقة قشدة للوجه

الطريقة

· يدهن طاجن فخار أو صينية دهنا جيدا بالسمن .

· يوضع الأرز فى الطاجن و يصب فوقه اللبن المتبل بالملح و الفلفل و يزج فى فرن متوسط الحرارة حتى يقرب من

النضج .


· توزع ملعقة القشدة على السطح و يعاد الطاجن للفرن حتى يتم نضجه و يحمر وجهه و يقدم ..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 11:15

أرز معمر بالطيور


المقادير :


كالأرز السابق مضاف إليه ( الحمام أو السمان أو دجاج صغير ) وذلك حسب الرغبة


الطريقة :


· تترك الطيور صحيحة أو تقطع أنصافا و تتبل جيدا بالملح و الفلفل .


· يعد الطاجن كما سبق و يوضع نصف مقدار الأرز ثم ترص الطيور ثم يوضع باقى مقدار الأرز .


· يستكمل باقى الخطوات السابقة ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
لين سامي
مشرفة القرآن الكريم والفتاوى
مشرفة القرآن الكريم والفتاوى
لين سامي


عدد المساهمات : 239
تاريخ التسجيل : 06/08/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 12:08

جزاكم الله خيرا
بس كده الواحد يجوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://ourislam.montadarabi.com/index.htm
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 6 أغسطس - 12:11

جزانا واياكم ان شاء الله منوره المنتدى وشكرا على مرورك ومش انصحك تدخلوا الركن دا فى رمضان

هههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مديرة المنتدى
الإدارة
الإدارة
مديرة المنتدى


عدد المساهمات : 18
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالجمعة 7 أغسطس - 8:21

لا احنا كل مانجوع ندخل نجري رقينا ونطلع تانى

تسلمى يامونى على الوصفات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ليالي
عضو سوبر
عضو سوبر
ليالي


عدد المساهمات : 882
تاريخ التسجيل : 08/08/2009
الموقع الموقع : منتدى أطفالنا
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالسبت 8 أغسطس - 6:25

ايه الجمال ده

طبعا ماأحلى الأكل المصري

وطبعا الأرز الوجبه الرئيسية عند المصريين

لازم نديلو كل الاهتمام ده

مشكوره ياموني على الوصفات

وان شاء الله اجرب الأرز المعمر بالفراخ بطريقتك

واكيد هاتطلع حلوه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمسمه
عضو سوبر
عضو سوبر
سمسمه


عدد المساهمات : 665
تاريخ التسجيل : 26/07/2009
الموقع الموقع : منتدى أطفالنا
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالثلاثاء 11 أغسطس - 8:21

انتى فين ياست أمانى


مستنياكى عشان تنزلى باقى الطرق الى عندك


متتاخريش علينا
بحذرك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالأربعاء 12 أغسطس - 9:19

ههههههههههههههههههههه

مشكورين جميعا على ردودكم وان شاء الله هنزل باقى الاكل

وميرسى ياليالى على مرورك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 13 أغسطس - 7:51

ارز الصيادية

1- يغسل و يجهيز الأرز كما سبق فى الأرز الأبيض ..

2- يقدح السمن أو الزيت حسب الرغبة ونحمر فيهم بصله مقطعه
قطع صغيره لحد لما تتحول للون البنى

3- يضاف الأرز و يقلب مع البصل المحمر جيدا ثم يضاف الملح و الفلفل و يقلب ..

4- يضاف الماء و يترك ليغلى ثم تهدأ النار حتى يتم النضج ..

5- يرفع من فوق النار و يغرف فى طبق التقديم و يقدم بالهنا و الشفا ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 13 أغسطس - 8:00

الارز باللحمة المفرومة


- يغسل و يجهيز الأرز كما سبق فى الأرز الأبيض ..

2- يقدح السمن ويضاف اليه اللحم المفروم ويقلب لمدة 5 دقائق ثم يضاف اليه الملح وشويه بهارات ( معلقه صغيره حبهان مطحون , معلقه صغيره قرفه )


3- يضاف الماء ويترك حتى يغلى ..

4- يضاف الارز و يترك ليغلى ثم تهدأ النار حتى يتم النضج (ممكن نضيف
ماء مغلى اذا لزم الامر ) ..

5- يرفع من فوق النار و يغرف فى طبق التقديم و يقدم بالهنا و الشفا ...
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 13 أغسطس - 8:13

الكشرى المصرى


1- ننقع نص كوب من العدس (عدس بجبته ) فو ماء لمده لاتقل عن ساعتين

2- يقدح كميه (كبيره ) من الزيت فى حله ونحمر فيها 3 بصلات مقطعه

3- نصفى البصل من الزيت ويترك الزيت كما هو فى الحله ونضيف عليه

العدس ونزود كوب ماء ونسيبه يستوى نص سوى

4- نضيف كميه الارز المغسول سابقا على العدس ونزود الماء ونضيف الملح ويترك حتى يغلى
5- ثم يترك على نار هادئه حتى يتردد
6- فى حله تانيه نسلق المكرونه (صغيره واسباجتى ) بشويه ملح وزيت
7- فى حله تالته نقدح معلقه سمنه ونحمر فيها فصين ثوم وبعدين نحط فوقها طماطم مضروبه فى الخلاط ومصفاه
ونضيف ملح وخل وفلفل اسمر وشطه ويترك على نار هادئه
طريقه الدقه
يدق اربع فصوص ثوم , عصير لمونتين , خل ,ملح , كمون , فلفل اسمر
توضع جميع المقادير على بعضها وتخلط جيدا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 13 أغسطس - 8:32

الكشرى الاصفر

1- مقدار من الارز وتلت مقداره من العدس الاصفر(يفضل ينقع فتره فى الماء ) كلا منهما ينقى ويغسل جيدا

2- نقدح معلقه سمنه ثم نضع عليها الارز والعدس ونضيف الملح والكمون

3- نضيف الماء ( نقلل كميه الماء ربع كوب عن الطبيعى عشان مش يعجن )

4- يترك حتى يغلى ثم يترك على نار هادئه حتى يتردد

اضافه

بعض الناس بتحب تشوح بصله وتومه فى السمنه قبل ماتحط الارز والعدس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ماما الحلوه
مراقبه عامه
مراقبه عامه
ماما الحلوه


عدد المساهمات : 1134
تاريخ التسجيل : 22/07/2009
الموقع الموقع : البيت
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالخميس 13 أغسطس - 10:41

مجهود رائع منك ياقمر

تسلم ايدك

انا بحب الكشري المصري والاصفر كمان

وطريقتك حلوه وسهله بارك الله فيكى

وربنا يرزقك الذريه الصالحه ياااااارب



بس انا مش بحب اشوح بصله وتوم فى الكشري الاصفر


والسمنه والزيت فى الاخر مش فى الاول

ازاى هاحط سمنه وزيت مع الميه قبل مايستوى الكشري ؟؟؟


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم منة الله
نائبة المديرة
نائبة المديرة
أم منة الله


عدد المساهمات : 1754
تاريخ التسجيل : 11/08/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالجمعة 14 أغسطس - 6:05

تسلمى يامونى على الجهد الطيب
ومافيش زى الاكل المصرى فى طعامته طبعا منتظرين المزيد
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gege
عضو مشارك
عضو مشارك
gege


عدد المساهمات : 32
تاريخ التسجيل : 17/08/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالإثنين 17 أغسطس - 7:33

اية الجمال والحلاوة دى بس ياريت من مزيد من الاكلات الجميلة دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مونى الصغيرة
نائبة المديرة
نائبة المديرة
مونى الصغيرة


عدد المساهمات : 1851
تاريخ التسجيل : 23/07/2009
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالثلاثاء 18 أغسطس - 6:41

ميرسى لمروركم جمعيا منورين والله

ياابله ماما الحلوه بتحطى زيت او سمنه فى الاول زى مابنعمل الرز

كدا احلى من انك تحطى فى الاخر

كدا السمنه بتوصل للكشرى او للرز كله حبايه حبايه

ولولا اختلاف الطرق لكانت الناس كلها بتعرف تطبخ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
أم عمرو
الإدارة
الإدارة
أم عمرو


عدد المساهمات : 4530
تاريخ التسجيل : 22/07/2009
الموقع الموقع : منتدى أطفالنا
علم الدولة علم الدولة : ركن الاكلات المصرية Egypt

ركن الاكلات المصرية Empty
مُساهمةموضوع: رد: ركن الاكلات المصرية   ركن الاكلات المصرية I_icon_minitimeالثلاثاء 18 أغسطس - 9:50

ماشي ياست اللمضه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://atfaluna.ahlamontada.com
 
ركن الاكلات المصرية
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 2انتقل الى الصفحة : 1, 2  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-
» كبة حامض ....من الاكلات الشتوية المفضلة
» النسخة المدبلجة للهجة المصرية The Princess and the Frog الآن مرفوع على أكثر من سيرفر + ميديافير + مشاهدة أونلاين تمتعو بأحلى فلم

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى أطفالنا :: (¯`°•.¸¯`°•. أقسام الأطباق المتنوعة .•°`¯¸.•°`¯) ::  الأطباق الرئيسية -
انتقل الى: